Allt är jobbigt nu och jag är så jävla förvirrad.. =/

Alltså grejen är ju den att jag fick diagnosen "anorektiker" när jag senast var på sjukhuset.
Men jag sjäv ser inte mej som det, och jag menar, så jävla skinny är jag liksom inte..
Så när jag fick min jävla mini max ifrån apoteket så läste jag "orsaken" till varför jag hade fått den, då hade den jävla fittan till doktor skrivit på lappen "ätstörningar" och min första fråga till mamma var "om jag nu har ätstörningar, varför ger dom mej då mini max?!, det är ju inte så att jag kommer dricka dom ellerhur" "aa, alltså om jag nu hade haft ätstörningar.." Mammas svar var "Nej du kanske inte hade druckit dom dom så jävla ofta, men du fick ju dom just för att du ska få tillbaka din hungerkänsla igen" Så ja.. Jag fattar inte.. Dom på apoteket kollade jääääävligt konstigt på mej när jag fick dom. Och sa "Kom nu ihåg att du ska ta två sådana om dagen, gärna en på morgonen och en på kvällen"
SOM ATT JAG INTE KAN LÄSA SJÄLV DÅ ELLER?!!!!
För det stod liksom på lådan och på pappert att jag ska ta två om dagen.. Så  jag vet inte vad dom ville printa in i min skalle egentligen..
Anyhow..
Jag äter fan inte mer för det, jag får verkligen inte tillbaka hungerkänslan eller så, men det gör fan inte mej något, jag mår bra med den vikten jag har redan nu liksom, och jag skulle lätt kunna gå ner lite till..
Men jag vet inte, jag vet bara vad mamma å pappa kommer att säga om jag gå ner mer, men skit i det, jag är inte nöjd till 100% ändå så..^^,


/Miss T

RSS 2.0