Jag kanske borde..?

Jag kanske borde sova lite nu, ist för att vara vaken?
Jag ligger förfan redan och halv sover i soffan, och jag har ingen ork till att ta mej upp till sängen, det känns så jobbigt, ligger och kollar mot trapporna, och inser, hur jävla jobbigt det hade varit att gå upp för dom. Funderar på att be mamma bära upp mej ist, så slipper jag gå:P


Jag;" Kan du bära upp mej för trapporna?"
Mamma; " Usch" *suck*
Jag;" Men jag ligger så jävla bekvämt i soffan och det ser så jobbigt ut:P"
Mamma;"...?"
Jag tror inte att jag lyckades, men det var iaf värt ett försök ellerhur ;)

Tror jag deckar i soffan idag, helt ärligt..^^

Jag blir så jävla trött på folk ibland..
Som en gång..
När en viss person (nämner inga namn) frågade om vi kunde ses, men jag kunde inte då, för jag och Padde skulle gå hem till mej snabbt och hämta kläder och sen gå tillbaka hem till honom, men sen tänkte jag "visst fan, jag kan skicka ett sms till personen och fråga om personen fortfarande orkar", men det fungerade inte för att Padde var med, men jag menar, om du nu så gärna ville prata med mej, så kunde vi gått bort en bit, och snackat så.. Men neeeeeej då, det funkar ju inte för att han var med. Ibland blir jag så trött, jag vet liksom inte hur jag ska tolka det.. Jag vet inte ens om jag har ork till att faktiskt bry mej, men du vet att jag vill bry mej om dej, du vet att jag verkligen vill det.
Men jaja, det löser la sej en dag:)
Bara att hoppas att det du behövde säga, säger du bara till mej, om jag har någon annan med mej eller inte, det spelar egentligen inte så stor roll..
Men men..


Jahopp.
Nu vet jag inte.
Känns som att John Blund lägger grus i mina ögon, för det gör ont när jag blinkar, då är man ganska trött liksom ;) Och jag ska fan snart upp med.. Hmpf..
Ohwell.

Skriver mer imorrn (:

Tja!

/Miss T


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0