Jag orkar inte mer!

Fan va alla ska vara känsliga nuförtiden, vafan är det för fel på människorna egentligen?!

Egentligen så orkar jag inte mer nu, kolla förbi mitt leende så kanske du också inser att jag inte är så jävla glad som du tror att jag är, kanske har jag en jävligt bra anledning till att låssas som att världen är den mest underbara platsen en människa kan vara på.
Ni kanske tror att det är så jag tänker..? Jag har ingen aning för jag vet inte hur era brains fungerar.
Ni kanske inte ens vet hur mycket jag vill hoppa ner fån den dära jävla bron och komma till Danni, ni kanske inte ens har en jävla aning om hur mycket jag verkligen saknar henne, ni kanske inte ens orkar bry er att fråga mej om hur jag  egentligen mår.. Ni kanske inte tål att höra sanningen..?
Ni kanske tror att tiden läker alla sår, ni kanske inte vet att den inte alls gör det, ni kanske inte ens vet att med tiden så öppnas bara fler sår och livet blir bara svårare och svårare för mej.
Ni kanske inte ens vet att jag skär mej för att känna att jag verkligen lever, att jag gör det för att känna så att jag vet att jag befinner mej i verkligheten, eller för att jag gör det för att få dendär känslan, den där trygga känslan om att jag faktiskt andas.
Jag kanske inte ens orkar mer.
Jag kanske tycker att det är sjukt jobbigt att andas, jag kanske tycker det är så sjukt jobbigt att inte längre kunna få ren luft att andas.
Jag kanske inte ens vet när luften kommer vika sej vid mina läppar, den kanske försvinner imorrn, imorrn kanske jag mår rent åt helvete och inte alls känner för någonting mera.

Så kom inte och påstå att ni känner mej, för det gör ni fan inte..
Ingen känner mej, den enda människan som visste så mycket om mej, den människan finns inte i livet mera.
Den känslan är helt omöjlig och jag känner att jag orkar inte mycket längre.

DU var en utav anledningarna till att jag faktiskt stannar kvar i livet, men jag vet inte om det kommer vara så mycket mera. Jag vet ingenting, och förlåt alla som jag har lovat, men jag känner redan nu att jag kommer inte klara det mera, jag kommer inte klara av att leva mera, jag klarar inte det, min livslust har liksom försvunnit och jag tycker att allt är skitjobbigt och ingenting kommer någonsin att bli bra igen.
Så förlåt, men jag känner att jag inte kan hålla löftet jag engång gav er..
Förlåt mej lillasyster, men jag kan inte lova dej att jag kommer ligga i rummet en dag.. Förlåt mej så jävla mycket, men jag orkar inte mer nu..

Tja!
/Miss T
My life sucks without you Danni <3

öhn öhn

Haha!
Jag satt i säkert 20 minuter och försökte komma in på min blogg.. När jag senare tänkte efter att jag kanske borde pröva rätt lösenord? Så himla smidig så det finns inte, jag har typ en miljard olika lösenord till alla sidor jag är medlem på, inte undra på att jag inte kommer ihåg mina lösenord:P haha..
TOPPEN!

Jag är så sjukt sugen på att dra till Tylösand, men jag vill bli lite bättre först, jag börjar visserligen bli bra nu, febern är borta men jag känner bara att jag är så jävla svag i kroppen, jag orkar liksom inte göra något, så jag vill att det ska försvinna med, kanske ska med Becca till stranden imorrn, eller ja, vi skulle höras imorrn, så skulle jag se hur jag mådde då.. Inte kul att vara på stranden om man mår dåligt liksom.. :P

Men ah..
Nu ska jag kissa..
Sen sova :)

Tja!
/Miss T

Jahaja..

Då har man gått och blivit sjuk då..
Det var ju himla trevligt, eller inte..
Dessutom så kan jag inte sova, för det är äckligt varmt i rummet, jag håller på att bli knäpp, ibland vet jag seriöst inte vart jag ska ta vägen..
Men jag kommer ihåg vad dom sa till mej på sjukhuset sist jag var sjuk.. 

Men det är ju himla trevligt att jag bli sjuk när jag är såhär <-> nära på att ta mitt körkort till sommaren..
Då vare dags att lägga ner det tills jag blir frisk..
TOPPEN.. =/
Nej nu ska jag testa nana kudden ( om det nu går ).

Tja!
Miss T

RSS 2.0